Uthyrning

I Borgenkyrkan  finns flera olika lokaler att hyra. För mer upplysningar ta direktkontakt per telefon 0293-71990 eller helst maila:   uthyrning(a)borgenkyrkan.se   (byt ut (a) mot @ när du skickar ett brev – detta görs för att undvika skräpmail.)

OBS  Ingen uthyrning v. 25 – 32 under 2017.

Exempel på lokaler:

1. Cafeteria/Trivselvåning övre plan (ca 100 personer)

2. Cafeteria nedre plan (ca 50 personer)

3. Spisrum nedre plan (ca 30 personer)

4. Motionshall nedre plan

5. Grupprum nedre plan

6. Kyrksal övre plan (ca 300 personer)

Det finns möjlighet att beställa servering (kaffe, te, smörgås mm.)

Matservering kan ordnas separat genom catering.

Tillgång till AV-hjälpmedel och internet finns i vissa rum.

Ljudanläggning kan beställas.

För att  hyra lokaler i Borgenkyrkan är det säkrast att ringa 0293-71990 under  expeditionstiderna  tisdag + onsdag + torsdag  kl. 09.00 – 12.00.

Bäst är att  att maila till adressen   uthyrning(a)borgenkyrkan.se   (byt ut (a) mot @ när du skickar ett brev – detta görs för att undvika skräpmail.)

Villkor:

Bokning skall göras minst 7 dagar före hyrtillfället. Ändring i serveringsbeställning kan göras fram till 5 dagar före hyrtillfället. Vid avbokning av lokal betalas 25 % av hyreskostnaden om avbokningen sker senare än 10 dagar före hyrtillfället och 100 % om avbokning sker 5 dagar före hyrtillfället. Betalning sker i efterskott mot faktura senast 20 dagar efter fakturadatum.

OBS  Under sommaren 2017  v. 25 – 32 sker ingen uthyrning !!!

När bokningen av en lokal görs klart är vi angelägna om att få ett  mail, adress se ovan. Eller annan skriftlig bokningsbekräftelse där några viktiga saker ska anges:

A.  Kund – namn,  exakt faktureringsadress (ev. avdelning, ansvar, konto mm)

B.  Dag och tid

C.  Antal personer som beräknas

D.  Ev. servering (kaffe, te, smörgås mm)

E.   Ev Ljudanläggning