BarnPULS

barnPULS

814677_19159892

För oss är det självklart att tro och hälsa hänger ihop. Alla människor behöver ha en sund bild av sig själva och ta hand som sina kroppar.

Det är bland annat därför vi har barngymnastik!

Barngymnastiken är ett tillfälle för barnen att träna koordination, kroppsmedvetenhet, balans osv. Det är också ett tillfälle att träffas tillsammans med andra barn och vuxna. Vi kommer att blanda olika sätt att röra sig, både med musik och med olika redskap. Vi kommer att blanda lek och övningar. Varje gång kommer vi att avsluta med avslappning och andakt. Andakten är en stund då vi berättar om Jesus.  Att vara med på BarnPULS kostar 150kr/termin, barnet blir då deltagare i vår verksamhet. För våra andra verksamheter är medlemsavgiften 175kr/termin. Vill du att ditt barn ska vara medlem i föreningen betalar du avgiften 175kr/termin. Anledningen till att BarnPULS inte automatiskt blir medlemmar och betalar samma avgift som övriga verksamheter är bidragsbaserat. Mer info om det kan du få av din ledare. I dagsläget har vi inga syskonrabatter vad gäller deltagar-/medlemsavgiften. Funderar du på något kring avgiften eller har du svårt att få pengarna att räcka är du välkommen att prata med din ansvarsledare eller någon av våra anställda.

Höstens BarnPULS! 

Nu är det dags att anmäla sig till terminens BarnPULS som startar v.36, den 31/8 !  

Det är först till kvarn som gäller då det finns ett begränsat antal platser.

Du anmäler dig genom att klicka på länken och svara på frågorna HÄR

Under hösten kommer vi att fortsätta med en grupp på måndagarna kl 17.30-18.30. Ansvarig ledare är ungdomsledare Malin Kleveholt.

Varje barn är unikt och det är därför olika hur mycket hjälp barnen vill ha och behöver. Det kommer att finnas en föräldrahörna i rummet intill där ni föräldrar gärna får sitta och dricka en kopp kaffe under passet. Det är en trygghet för både barnet och ledaren att ha föräldrarna nära till hands för att kunna hjälpa till med bla toabesök eller ev. vurpor. Givetvis går det bra att närvara under hela passet om det är vad du kommit överens om med ditt barn.

814674_11021739Så här kan en gång se ut:

–          Hej och välkommen!

–          Uppvärmningslek

–          Aktivitet, tex hinderbana

–          Avslutningsspring

–          Avslappning

–          Andakt

Det är bra om barnen har inneskor, halksockor eller liknande på fötterna så man inte halkar på golvet. Det finns tillgång till omklädningsrum i kyrkan ifall det behövs.

Här är några bilder från BarnPULS:

Varför kallar vi det BarnPULS?

I Equmenia (som är den organisation vi tillhör) så finns ett arbete som kallas PULS – tro och idrott. Det kan du läsa mer om här.

.