Borgenkyrkan ung – en del av equmenia

borgenkyrkan - kopia

bedriver barn- och ungdomsverksamheten  i Borgenkyrkan. Vi har en mängd olika aktiviteter, kanske passar något dig eller någon du känner!

Grunden i vårt arbete är:
”Jesus Kristus är Herre!” Allt vi gör och vill handlar om just det – att barn i Tierp ska få lära känna Jesus.

All verksamhet i Borgenkyrkan ung bygger på ideellt arbete. De ledare som ger av sin tid gör det utan att få något betalt. Vår verksamhet bygger bland annat på att vi får in medlemsavgifter på de som är med i grupperna. Avgiften är 175 kr/termin och betalas till Bankgiro: 5785-3772. Märk betalningen med namn och vilken grupp det gäller. Till vårt bg kan man även skicka gåvor som går till verksamheten. Deltagare på BarnPULS betalar 150kr/termin och blir då inte automatiskt medlemmar i föreningen.

Borgenkyrkan ung – en del av equmenia, betyder att vi är anslutna till Equmenia som är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation.

Har du några frågor om Borgenkyrkan ung? Då kan du höra av dig till oss.