Sommarskoj 2019!

Vill du göra sommarlovet lite bättre?

Under den 2-4 juli mellan kl 10-16 kan du hänga med oss i Borgenkyrkan.  Vi kommer att både vara i kyrkan men också åka på utflykter. Pyssel och lek kommer att förgylla dagarna och ni kommer att få smakprov av de verksamheter som vi har under terminerna, scout, BarnPULS, tonår mm.
du som är mellan 6-12år är välkommen. Det kostar inget men du behöver anmäla dig innan du går på sommarlov. Vi tycker givetvis att det blir roligare ju fler vi är, men fler än 30 barn kan vi inte vara. Vi bjuder på lunch och mellis under dagarna.

Du anmäler dig HÄR

Har du några frågor? Du kan kontakta vår ungdomsledare Malin Fritzon som kommer att vara med under hela veckan. Du når henne säkrast via sms 073-0811909, men det går bra att ringa, maila (malin.fritzon@borgenkyrkan.se)  eller snapchata också @mborgenkyrkan.