Kyrkkfika på nätet

Varje onsdag klockan 10 och söndag klockan 15 kommer vi under den tid verksamheten är stängd inbjuda till digitalt kyrkkfika på nätet.

Har du en smart mobil, en surfplatta eller en dator med kamera, mikrofon och högtalare kan du vara med.

Vi den angivna tiden öppnar du denna sida och klickar på denna länk: Kyrkkfika

Alltså, välkommen att koppla upp dig och tiderna är:
Onsdagar kl 10:00
Söndagar kl 15:00

Om du följt instruktionerna nedan så ska du förhoppningsvis kunna komma med i gemenskapen oavsett var du befinner dig.

Titta gärna på filmerna nedan först och ring sedan pastorn på 072-5875479  i fall det skulle krångla för dig. En del kan ha lite svårt att förstå de engelska instruktionerna som dyker upp på skärmen.

Här är det för dig som vill använda mobilen.
Det som saknas i instruktionen är att du även behöver ge appen behörighet att använda din mikrofon, och det gör du genom att klicka på hörluresymbolen bredvid kamera symbolen som dyker upp längst ner i menyraden som jag pekar på. Detta måste upprepas varje gång du använder appen.

Här är det för dig som vill använda dator med kamera, mikrofon och högtalare.